Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

« Συνέχιση Δικαστικής Διεκδίκησης επιδόματος παραμεθορίου για τα έτη 2020-2022»

Αριθ.Πρωτ.95/2022 Ιωάννινα 30/10/2022

 

Προς: Τα μέλη της Ένωσής μας

 

 

Συναδέλφισες & συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων μετά την τελευταία συνεδρίασή του, σας γνωστοποιεί πως ομόφωνα αποφάσισε να συνεχίσει τη διαδικασία κατάθεσης αγωγών για τη δικαστική διεκδίκηση της αναδρομικής καταβολής του επιδόματος παραμεθορίου για τα έτη 2020-2022. Η διεκδίκηση θα γίνει από το δικηγορικό γραφείο του κυρίου ΤΖΟΥΜΑ Κωνσταντίνου ,ο οποίος ενημέρωσε το Δ.Σ. ότι μόνο έτσι διασφαλίζεται η μη παραγραφή λόγω παρέλευσης διετιας και όπως αναφέρεται στην επιστολή του, την οποία σας κοινοποιούμε,

αφορά τους υπηρετούντες συναδέλφους, μέλη της ΕΑΥΙ σε παραμεθόριες περιοχές του Νομού μας σύμφωνα με τον Ν.1892/1990 που ορίζει ως παραμεθόριες περιοχές για το Νομό Ιωαννίνων τις επαρχίες Πωγωνίου και Κόνιτσας δηλαδή τους υπηρετούντες στα Αστυνομικά Τμήματα Πωγωνίου και Κόνιτσας ,τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ά &΄Β Δελβινακίου ,Άνω Πωγωνίου, Κόνιτσας και Μαστοροχωρίων ,Αστυνομικό Σταθμό Πυρσόγιαννης και τα Τ.Δ.Ε Κακαβιάς και Μέρτζανης

Διευκρινίζουμε προς τα μέλη μας ότι η συνολική δαπάνη είναι 25 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α), το ποσό θα δίδεται μαζί με την κατάθεση των εγγράφων και εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία θα δοθεί στον καθένα ξεχωριστά απόδειξη από το δικηγορικό γραφείο.

Παρακαλούμε τις Γραμματείες των Υπηρεσιών όπως συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια συγκεντρώνοντας και ομαδοποιώντας τα απαραίτητα αυτά έγγραφα, αποστέλλοντάς τα στην Ένωσή μας το αργότερο μέχρι τις 13:00 του Σαββάτου 12/11/2022.

Όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μπορείτε να τα εκτυπώσετε και από το site του Σωματείου μας www.eayi.gr.

     

Σας ενημερώνουμε πως τα ανωτέρω δικαιολογητικά των μελών μας θα παραλαμβάνονται καθημερινά από ώρες 10.00 έως 13.00 μέχρι την Δευτέρα 14/11/2022 ενώ για περαιτέρω διευκρινίσεις παρακαλούμε όπως απευθύνεστε στα μέλη του Δ.Σ. ή στα τηλέφωνα του δικηγορικού γραφείου.

              Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος.      Ο Γενικός Γραμματέας

Κωνσταντινίδης Ανέστης Κίτσιος Κωνσταντίνος