Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

Συνάντηση με Γ.Γ Υπουργείου Εσωτερικών

Αριθ.Πρωτ. 25/2017                                  Ιωάννινα 16/03/2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Στα Ιωάννινα σήμερα, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ι., παρουσία του αντιπροέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑ Γιώργου, του Γ.Ε.Α.Β.Ε. κ. ΔΡΑΓΑΤΑΚΗ Χρήστου, και του ΓΕ.Π.Α.Δ. Ηπείρου κ. ΣΚΟΥΜΑ Κων/νου,  συναντήθηκε με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν το σεβασμό και την εφαρμογή από την πολιτεία της απόφασης του Σ.τ.Ε. αναφορικά με τις παράνομες περικοπές των μισθών μας και την προστασία του χαμηλόβαθμου προσωπικού από πιθανές νέες μειώσεις των αποδοχών ενόψει του νέου μισθολογίου, επισημαίνοντας ότι οι Αστυνομικοί δεν αντέχουν άλλες περικοπές.

Αναπτύξαμε τις θέσεις μας για την αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών και τη διαχείριση των κατασχεθέντων οχημάτων που φυλάσσονται σε χώρους της Υπηρεσίας μας. Ιδιαίτερη δε σημασία δόθηκε στο καθολικό αίτημα των συναδέλφων για τοποθέτηση τους από τις καταργηθείσες Υπηρεσίες, σε Υπηρεσίες της επιλογής τους, όπως  και στην κατηγορηματική θέση της Ε.Α.Υ.Ι. για την αύξηση των οργανικών θέσεων στη Δ.Α. Ιωαννίνων, λόγω των ιδιαιτεροτήτων του νομού μας, της ίδρυσης νέων Υπηρεσιών και της βαριάς μορφής εγκληματικότητας που αντιμετωπίζει.

Κατεβάστε το αρχείο εδώ