Μήνυμα Προέδρου

Συναδέλφισες & συνάδελφοι –  φίλες & φίλοι

     Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων που σήμερα ξεκινάει το ταξίδι περιήγησής της στον ψηφιακό κόσμο.

Τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θεωρούμε ότι η πληροφόρηση, ο γόνιμος διάλογος καθώς και η διαφάνεια, αποτελούν την μέγιστη υποχρέωσή μας προς τους εντολοδόχους μας, προς τα μέλη της Ένωσης τα οποία μας εμπιστεύθηκαν, αλλά παράλληλα και το ύψιστο καθήκον μας προς τα μέλη της κοινωνίας τα οποία επιβραβεύουν το έργο μας και στηρίζουν την προσπάθειά μας.   

Αρχές οι οποίες αποτελούν και την πεμπτουσία της δημοκρατίας.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό, υποσχόμαστε πως θα επιδιώξουμε όπως η ιστοσελίδα μας αυτή εξελίσσεται στον καθρέφτη των δραστηριοτήτων και των ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, των αντιπροσώπων της στην Π.Ο.ΑΣ.Υ  καθώς και του εκπροσώπου της στο Συμβούλιο Μεταθέσεων.

Παράλληλα όμως, επιδιώκουμε τον διάλογο αλλά και την επικοινωνία μαζί σας.

Στοχεύουμε στην αξιοποίηση του διαλόγου αυτού καθώς και την υλοποίηση των ιδεών σας που αποσκοπούν στην εξέλιξη της Ένωσής μας προς όφελος των μελών της και προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Έχουμε όμως ανάγκη και την κριτική σας, κριτική γι’ αυτά που πιθανόν δεν έγιναν όπως πιστεύατε ότι θα έπρεπε να γίνουν,  ή ακόμη και για λάθη ή παραλήψεις που εντοπίσατε.

Διότι ο καθ’ ένας χωριστά αποτελεί τον πυρήνα της βιωσιμότητας και της δραστηριότητας ενός πρωτοβάθμιου σωματείου, αλλά και τον καλύτερο κριτή του έργου του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Έχοντας λοιπόν ως επίκεντρο τον άνθρωπο, τον συνάδελφο, τον συμπολίτη, επιδιώκουμε όπως η ιστοσελίδα αυτή:

* Αποτελέσει ένα ζωντανό κύτταρο  πληροφόρησης, ένα ανοιχτό ηλεκτρονικό βιβλίο που συνεχώς θα ενημερώνεται και θα ενημερώνει.

*  Παρέχει  υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, ενισχύοντας την διαφάνεια και τη λογοδοσία, δημιουργώντας ένα πλαίσιο αποτελεσματικής συμμετοχικής δημοκρατίας.

Πιστεύουμε ότι ο ιστότοπος αυτός ταιριάζει απόλυτα στην ιστορία, το παρόν και το μέλλον του σωματείου μας.

Σας καλώ λοιπόν ανεπιφύλακτα, να συμμετάσχετε στο όμορφο ηλεκτρονικό ταξίδι περιήγησης της Ένωσης που αγαπήσαμε, της Ένωσης … της καρδιάς μας !!!

Κωνσταντίνος Κίτσιος

Πρόεδρος  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων