Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ Αναρτήσεις Νέα για απoστράτους

Ανακοίνωση της ΕΑΥΙ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019

Αριθ.Πρωτ.25/2019                                                              Ιωάννινα 18/04/2019

                                                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

        Στις 26 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών. Το ΔΣ της ΕΑΥΙ χαιρετίζει την πρωτοβουλία αρκετών μελών συναδέλφων, να δηλώσουν υποψηφιότητα με διάφορους συνδυασμούς, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως και ο  Αστυνομικός είναι ενεργό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

Είμαστε πεπεισμένοι πως τα κύρια χαρακτηριστικά του επαγγέλματος του Αστυνομικού, αυτά της ευθύνης και της προσφοράς ταυτίζονται πλήρως με τα απαραίτητα προσόντα των αιρετών εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας.  Η ΕΑΥΙ στέκοντας αρωγός στην προσπάθεια των συναδέλφων μας αποφάσισε να αναπαράγει  σε όλα τα μέλη της, λίστα με τα ονόματα και τους συνδυασμούς  των συναδέλφων μας που θέτουν υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 ( Περιφερειακές – Δημοτικές). Από αυτή την προβολή, δε θα μπορούσαμε να εξαιρέσουμε συναδέλφους απόστρατους ή συναδέλφους που υπηρετούν μακριά από τη ΔΑ Ιωαννίνων και έχουν θέσει υποψηφιότητα στους τόπους καταγωγής τους.

Προκειμένου να μην υπάρχει κάποια αστοχία ή παράλειψη, παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι επιθυμούν, να αποστείλουν στο mail του σωματείου( info@eayi.gr)  και μέχρι 28 Απριλίου, την υποψηφιότητα τους καθώς και τον συνδυασμό που συμμετέχουν προκειμένου η ΕΑΥΙ να ανακοινώσει συνολικά στα μέλη της, όλες τις υποψηφιότητες.