Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ Αναρτήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ( Φιλανθρωπικός αγώνας καλαθοσφαίρισης στην μνήμη του συναδέλφου μας Ηλία Καλαϊτζή )

Αριθ.Πρωτ.36/2019                                        Ιωάννινα 10/06/2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

     Αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ της Ένωσής μας, παρέστη στον φιλανθρωπικό αγώνα καλαθοσφαίρισης ο οποίος πραγματοποιήθηκε την 08 Ιουνίου 2019 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Πρέβεζας, στην μνήμη του συναδέλφου μας Ηλία Καλαϊτζή.

Μέσα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα και κατά την διάρκεια του αγώνα, βραβεύτηκε εκτός των άλλων για την καθοριστική συνεισφορά του στις έρευνες και τον εντοπισμό της σωρού του εκλιπόντος συναδέλφου, το μέλος της Ένωσής μας Γιάννης ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ τον οποίο συγχαίρουμε για την πράξη του, το ήθος και την ακεραιότητα του  χαρακτήρα του. 

 

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν, στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας για την άρτια και άψογη απ όλες τις πλευρές διοργάνωση, στους Βετεράνους του Ολυμπιακού για την άμεση και χωρίς δεύτερη σκέψη ανταπόκρισή τους, την Ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας και την Ομάδα φίλων Ηλία Καλαϊτζή, τους συναδέλφους, φίλους αλλά και απλούς πολίτες οι οποίοι αγκάλιασαν αυτή την σημαντική προσπάθεια.

     Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά πως ο Αστυνομικός δεν είναι αποκομμένος από την κοινωνία. Παράλληλα όμως αναδεικνύουν και τον ρόλο του Αστυνομικού Συνδικαλισμού ο οποίος, εκτός από την διασφάλιση καλύτερων συνθηκών εργασίας στα μέλη του τα οποία διακρίνονται για τα αισθήματα αλτρουισμού, αλληλεγγύης και αγάπης,  αρχές και αξίες τις οποίες πρέσβευε ο αείμνηστος Ηλίας, μπορεί να παρέχει σημαντική ηθική αλλά και υλική στήριξη στις οικογένειες θανόντων συναδέλφων.