Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

Συνάντηση του προεδρείου της Ε.Α.Υ.Ι με τον Αρχηγό του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας

Αριθ.Πρωτ.82/2019
Ιωάννινα 04/12/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Συνάντηση του προεδρείου της Ε.Α.Υ.Ι με τον Αρχηγό του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας»

Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019, στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας το προεδρείο της Ένωσής μας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αρχηγό του σώματος, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη.
Στη συνάντηση η οποία διεξήχθη σε θετικό κλίμα, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Π.Ο.ΑΣ.Υ Γιώργου Παπατσίμπα και του υπασπιστή του Αρχηγού, Α/Β κ. Περικλή Παπανικολάου, τα ζητήματα που θέσαμε ήταν η υλοποίηση της πρότασής μας για την Ίδρυση του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα Ιωαννίνων, η επέκταση του επιδόματος παραμεθορίων περιοχών για όλους ανεξαιρέτως τους αστυνομικούς που υπηρετούν στα σύνορα, η προώθηση προς ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης για αγορά αναλώσιμων υλικών κατόπιν του υπ. αριθμ. 59/2019 από 01/10/2019 εγγράφου μας, καθώς επίσης και ζητήματα που αφορούν την υγιεινή και ασφάλεια του προσωπικού της Δ.Α Ιωαννίνων, αλλά και την ανάγκη στήριξής του με στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος της κοινωνίας και του πολίτη, τονίζοντας ιδιαίτερα τις επισφαλείς συνθήκες φύλαξης στόχων όπως αυτού της Εβραϊκής Συναγωγής.
Ο κ. Αρχηγός, έχοντας εμπεριστατωμένη άποψη για όσα τεκμηριωμένα και διεξοδικά του επισημάνθηκαν, δήλωσε πως το αμέσως προσεχές διάστημα προχωρά η Ίδρυση του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα, προωθείται προς ψήφιση η νομοθετική ρύθμιση για τα αναλώσιμα, στα λοιπά δε ζητήματα στα πλαίσια των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων του θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση λύσεων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Αριστοτέλης