Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση 2019

Αριθ.Πρωτ.85/2019 Ιωάννινα 22/12/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου 2019 σε κεντρική αίθουσα της πόλης, η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων.
Την εκδήλωση την οποία διοργάνωσε η Ένωσή μας σε συνεργασία με την Δ.Α. Ιωαννίνων και τις Ενώσεις Αξιωματικών, Ι.Ρ.Α και Πολιτικού προσωπικού, τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Τσουβάλας Κωνσταντίνος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κ. ΣΚΟΥΜΑΣ Κωνσταντίνος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Ταξίαρχος κ. Δούβαλης Κωνσταντίνος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Ιωαννίνων κ. Μουσελίμης Βασίλειος και ο διευθυντής του Δημοσίου Ι.Ε.Κ Ιωαννίνων κ. ΑΛΕΞΙΟΥ Μιχαήλ.

H συμμετοχή ήταν μεγάλη, εξίσου και η κεφάτη ατμόσφαιρα με την ικανοποίηση των παιδιών φανερά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, ενώ η χαρά έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν στην αίθουσα εμφανίστηκαν η πριγκίπισσα με τα ξωτικά, και ο Άγιος Βασίλης ο οποίος μοίρασε δώρα και χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους.


Η Ένωσή μας, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότατες ευχαριστίες της προς την διεύθυνση και το προσωπικό του LT Lido Teatriz για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας, τις εταιρίες SEP Markets Παπαδόπουλος, Αφοί Γιολδάση & ΕΛΚΑ και FrieslandCampina Hellas για την σημαντική τους συνεισφορά, τον Διευθυντή, τους καθηγητές και τους σπουδαστές του τμήματος μαγειρικής του Δημοσίου Ι.Ε.Κ Ιωαννίνων για τις υπέροχες γευστικές επιλογές και προτάσεις τους, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση και στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.
Η επιβράβευση που εισπράξαμε από την απίστευτη προσέλευση των παιδιών μας, τα χαμόγελα, το ζεστό χειροκρότημα και τα συγκινητικά πραγματικά σχόλια, είναι η δύναμη για να συνεχίσουμε με αγάπη και συνέπεια.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν.Γραμματέας

ΚΙΤΣΙΟΣ Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤ.