Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

«Θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων»

Αριθ.Πρωτ. 12/2020
Ιωάννινα 31/01/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων»

Μια ακόμη σημαντική επιτυχία στην μάχη για την διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς έρχεται να προστεθεί στο ενεργητικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων.
Οι συνάδελφοί μας έπειτα από τη σωστή αξιοποίηση στοιχείων, επιμονή και μεθοδικότητα κατάφεραν να  εντοπίσουν αρχαιοκάπηλο και να τον οδηγήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, κατάσχοντας τα αρχαία αντικείμενα τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του, με σκοπό την παράδοσή τους στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού.
Η άρτια οργανωμένη επιχείρηση των έμπειρων Αστυνομικών μας, αποκτά ιδιαίτερη σημασιολογία καθώς αυτή δεν έλαβε χώρα στα Γιάννενα, αλλά σε χωριό του Νομού Κορινθίας. Το γεγονός αυτό αντανακλά στην αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της Δ.Α Ιωαννίνων και γενικότερα της ΓΕΠΑΔ Ηπείρου.
Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, δηλώνουμε απερίφραστα αρωγοί και συμπαραστάτες στους συναδέλφους αυτούς οι οποίοι με τις φιλότιμες προσπάθειές τους και τις επιτυχίες τους  αναβαθμίζουν το κύρος του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, εδραιώνοντάς τη, όχι άδικα, στη κορυφή της λίστας εμπιστοσύνης των πολιτών.
Θερμά συγχαρητήρια συνάδελφοι!!!
Mας κάνετε υπερήφανους με τις σημαντικές σας επιτυχίες!!!!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης
ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος