Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

Θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Υ.Α. Ιωαννίνων

Αρ.Πρωτ: 42/2019 Ιωάννινα 15/7/2019

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία στην μάχη για την διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς έρχεται να προστεθεί στο ενεργητικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων.

Η επιτυχία αυτή των έμπειρων, ανεξαρτήτως βαθμού ,Αστυνομικών που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, αποκτά ιδιαίτερη σημασιολογία καθώς η όλη επιχείρηση έλαβε χώρα στην Θεσσαλία, μακριά από την έδρα της υπηρεσίας μας, αντανακλά δε στην αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της Δ.Α Ιωαννίνων και γενικότερα της ΓΕΠΑΔ Ηπείρου.

Οι συνάδελφοι οι οποίοι μετά από σωστή αξιοποίηση στοιχείων, επιμονή και μεθοδικότητα κατάφεραν να​ εντοπίσουν τον δράστη και να τον οδηγήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, κατάσχοντας τα αρχαία αντικείμενα τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του με σκοπό την παράδοσή τους στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού, είναι άξιοι συγχαρητηρίων.
Εμείς ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, δηλώνουμε απερίφραστα αρωγοί και συμπαραστάτες στους συναδέλφους αυτούς οι οποίοι με τις φιλότιμες προσπάθειές τους και τις επιτυχίες τους​ αναβαθμίζουν το κύρος του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, εδραιώνοντάς τη, όχι άδικα, στη κορυφή της λίστας εμπιστοσύνης των πολιτών.
Θερμά συγχαρητήρια συνάδελφοι!!!
Για μια ακόμη φορά μας κάνετε υπερήφανους με τις σημαντικές σας επιτυχίες !!!!

Ο Πρόεδρος Ο Γεν.Γραμματέας
ΚΙΤΣΙΟΣ Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΡ.