Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

Δικαστική Διεκδίκηση επιδόματος παραμεθορίου

Αριθ.Πρωτ.47/2020

Ιωάννινα 01/06/2020

Προς: Τα μέλη της Ένωσής μας

Θέμα: «Δικαστική Διεκδίκηση επιδόματος παραμεθορίου»

Συναδέλφισες & συνάδελφοι,
Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων μετά την σημερινή συνεδρίασή του, σας γνωστοποιεί πως ομόφωνα αποφάσισε να ξεκινήσει τη διαδικασία κατάθεσης αγωγών για τη δικαστική διεκδίκηση της αναδρομικής καταβολής του επιδόματος παραμεθορίου. Η διεκδίκηση θα γίνει από το δικηγορικό γραφείο του κυρίου ΤΖΟΥΜΑ Κωνσταντίνου και όπως αναφέρεται στην επιστολή του, την οποία σας κοινοποιούμε, αφορά τους υπηρετούντες συναδέλφους, μέλη της ΕΑΥΙ σε παραμεθόριες περιοχές του Νομού μας σύμφωνα με τον Ν.1892/1990 που ορίζει ως παραμεθόριες περιοχές για το Νομό Ιωαννίνων τις επαρχίες Πωγωνίου και Κόνιτσας δηλαδή τους υπηρετούντες στα Αστυνομικά Τμήματα Πωγωνίου και Κόνιτσας ,τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ά &΄Β Δελβινακίου ,Άνω Πωγωνίου, Κόνιτσας και Μαστοροχωρίων ,Αστυνομικό Σταθμό Πυρσόγιαννης και τα Τ.Δ.Ε Κακαβιάς και Μέρτζανης
Διευκρινίζουμε προς τα μέλη μας ότι η συνολική δαπάνη είναι 25 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α), το ποσό θα δίδεται μαζί με την κατάθεση των εγγράφων και εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία θα δοθεί στον καθένα ξεχωριστά απόδειξη από το δικηγορικό γραφείο.
Παρακαλούμε τις Γραμματείες των Υπηρεσιών όπως συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια συγκεντρώνοντας και ομαδοποιώντας τα απαραίτητα αυτά έγγραφα, αποστέλλοντάς τα στην Ένωσή μας το αργότερο μέχρι την 14:00 της Παρασκευής 12/6/2020.
Όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μπορείτε να τα εκτυπώσετε και από το site του Σωματείου μας www.eayi.gr.
Σας ενημερώνουμε πως τα ανωτέρω δικαιολογητικά των μελών μας θα παραλαμβάνονται καθημερινά από ώρες 10.00 έως 13.00 μέχρι την Δευτέρα 15/06/2020 ενώ για περαιτέρω διευκρινίσεις παρακαλούμε όπως απευθύνεστε στα μέλη του Δ.Σ. ή στα τηλέφωνα του δικηγορικού γραφείου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ ΑΝ        ΚΙΤΣΙΟΣ ΚΩΝ.