Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

«Συνάντηση του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ι. με τον Βουλευτή Ιωαννίνων κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ Σταύρο»

Αριθ.Πρωτ.33/2021 Ιωάννινα 13/08/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα γραφεία της Ένωσής μας στον 5ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου επισκέφθηκε χθες 12 Αυγούστου 2021 ο Βουλευτής Ιωαννίνων κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Σταύρος, πραγματοποιώντας συνάντηση με μέλη του Δ.Σ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε θετικό κλίμα, συζητήθηκαν εκτενώς ζητήματα τα οποία εμπεριέχονται στα ψηφίσματα των συνεδρίων μας και αφορούν το σύνολο των συναδέλφων, με κυρίαρχο την αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος του Αστυνομικού, καθώς και ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, όπως αυτό της επέκτασης του επιδόματος παραμεθορίων περιοχών. Ειδική μνεία έγινε για την ψυχολογική εξουθένωση του προσωπικού και για το κλίμα απογοήτευσης που επικρατεί στους κύκλους των συναδέλφων μας οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί σχεδόν τα πάντα (μεταναστευτικό ζήτημα, μπλόκα και ελέγχους για τον covid 19, επεισόδια στην Μόρια, πλημμύρες – πυρκαγιές κ.α.), με την κυβέρνηση στον αντίποδα να έχει μείνει στα ευχαριστήρια χωρίς να έχει υλοποιήσει καμία από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Ο κύριος Καλογιάννης αφού άκουσε με προσοχή όλα οσα διεξοδικά και εμπεριστατωμένα του επισημάνθηκαν, δεσμεύτηκε πως στα πλαίσια των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων του, θα προωθήσει αυτά σε κεντρικό επίπεδο, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση λύσεων.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ Ανέστης ΚΙΤΣΙΟΣ Κων/νος