Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ Προσφορές

5 δωρεάν υποτροφίες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Ε.Α.Υ.Ι.

Αριθ.Πρωτ.70/2022 Ιωάννινα 11/06/2022

Προς: 1)ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ

Σήμερα στην Θεσσαλονίκη , ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων Ανέστης Κωνσταντινίδης πραγματοποίησε συνάντηση με την Media Director του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 κα Χριστίνα Οικονομίδου.

Η Διεύθυνση των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο των Αστυνομικών προχώρησε σε μία γενναία προσφορά για τις οικογένειες των μελών της Ένωσής μας, προσφέροντας πέντε (5) πλήρεις υποτροφίες σπουδών, με ελεύθερη επιλογή ειδικότητας .
Παράλληλα ,πέραν των πέντε (5) δωρεάν υποτροφιών , η Διοίκηση του Εκπαιδευτικού ομίλου αποφάσισε να προσφέρει συνολική έκπτωση διδάκτρων 20% στα μέλη μας και στις οικογένειές τους ,για σπουδές στις ειδικότητες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και δωρεάν φοίτηση σε δεύτερη ειδικότητα.
Όποιος συναδέλφος επιθυμεί , μπορεί μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο να δηλώσει συμμετοχή στο email της Ένωσης: info@eayi.gr και στην συνέχεια μέσα από live κλήρωση , σε ημερομηνία που θα σας γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση, θα αναδειχθούν οι πέντε (5) δικαιούχοι των δωρεάν υποτροφιών προκειμένου να τις κάνουν χρήση για τα τέκνα τους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Αν.    ΚΙΤΣΙΟΣ Κων.