Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ Νέα για απoστράτους

Αποστράτων ημέρα 17

Αριθ.Πρωτ.44/2017                                    Ιωάννινα 11/06/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, ημέρα μνήμης των Αγίων Πάντων, πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό  Ναό Αγίου Αθανασίου στα Ιωάννινα ο εορτασμός της «Ημέρας προς τιμήν των Αποστράτων του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας».

      Στην εκδήλωση παρέστη το Δ.Σ της Ένωσής μας, η τοπική ηγεσία του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας με επικεφαλή τον ΓΕ.Π.Α.Δ. Ηπείρου Υποστράτηγο κ. ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνο, αρκετοί συμπολίτες μας, αλλά και ένας μεγάλος αριθμός συναδέλφων εν’ ενεργεία και απόστρατων.

     Η «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας» καθιερώθηκε το 2005 με Νόμο του κράτους, ως ελάχιστη αναγνώριση της Πολιτείας για την προσφορά των ανθρώπων αυτών οι οποίοι υπηρέτησαν τις αρχές και τις αξίες του Σώματος διασφαλίζοντας το έννομο αγαθό της ασφάλειας στον πολίτη.

Χρέος όλων μας είναι να μη λησμονούμε τους εν’ αποστρατεία συναδέλφους μας και συνεργάτες, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της αστυνομικής οικογένειας. Μιας οικογένειας όπου οι διδαχές και οι εμπειρίες των προκατόχων, μας κατευθύνουν και μας οδηγούν.

Κατεβάστε το αρχείο εδώ