Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

Ο ένθερμος ζήλος των Αστυνομικών και η απροθυμία της πολιτείας να τους στηρίξει

Αριθ.Πρωτ.43/2017                                    Ιωάννινα 06/06/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Θέμα : «Ο ένθερμος ζήλος των Αστυνομικών & η απροθυμία της πολιτείας να τους στηρίξει»

  Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Ιωαννίνων εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας οι οποίοι  έδωσαν ένα ακόμη δυνατό χτύπημα στο καρτέλ που εισάγει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από την Αλβανία στην Ελλάδα.

   Οι συνάδελφοι χάριν του επαγγελματισμού και της παρατηρητικότητάς τους, εντόπισαν Ι.Χ.Ε. το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος.

   Το αυτοκίνητο και τα 335 κιλά ακατέργαστης κάνναβης που μετέφερε κατασχέθηκαν, αφού όμως προηγήθηκε περιπετειώδης καταδίωξη με περιπολικό του οποίου τα ελαστικά θα έπρεπε να αλλαχτούν από πρόπερσι !!!!!

   Όμως ο Γολγοθάς των Αστυνομικών δεν σταματάει εκεί, καθώς οι συνάδελφοί μας είχαν να αντιμετωπίσουν ένα ακόμη εμπόδιο, τα χαλασμένα εδώ και τρείς μήνες ασανσέρ του Αστυνομικού Μεγάρου Ιωαννίνων με αποτέλεσμα την ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών να την κουβαλήσουν κυριολεκτικά οι ίδιοι με την πλάτη τους στον 5ο όροφο  του Μεγάρου. 

   Μπορεί λοιπόν τέτοιου είδους επιτυχίες, που το τελευταίο διάστημα συνεχώς πληθαίνουν να εμπεδώνουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και να ανεβάζουν το κύρος του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, παράλληλα όμως καταδεικνύουν την απροθυμία της πολιτείας να στηρίξει τον Έλληνα Αστυνομικό, την αποστολή και το έργο το οποίο παρέχει.

Κατεβάστε το αρχείο εδώ