Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ Ανακοινώσεις – ΠΟΑΣΥ Αναρτήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Α.Υ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Αριθ.Πρωτ.13/2019     Ιωάννινα 17/02/2019

«Μαζική η συμμετοχή των μελών – διαχρονική η στήριξή τους»

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, στον 5ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων.
Οι εργασίες, ξεκίνησαν με την παρουσίαση του διοικητικού & οικονομικού απολογισμού από τον πρόεδρο & τον ταμία της Ένωσης καθώς και την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής, ενώ συνεχίστηκαν με ενημέρωση από τον πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. Γρηγόρη Γερακαράκο και το Νομικό της Σύμβουλο κ. Χαράλαμπο Μπουκουβάλα για τρέχοντα εργασιακά & ασφαλιστικά ζητήματα, καθώς και την πορεία των δικαστικών διεκδικήσεων, σε αναμονή έκδοσης των νέων αποφάσεων για δώρα & μισθολόγιο.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν μέλη της Ένωσης για τις εξαίρετες πράξεις τους, την συνεισφορά τους στον αγώνα κατά της εγκληματικότητας και για τις σημαντικότατες διακρίσεις τους, πρωτοβουλία μας με μοναδικό στόχο και γνώμονα την ανάδειξη του σημαντικότατου και πολλές φορές αθέατου έργου του Έλληνα Αστυνομικού. Μετά το πέρας των εργασιών και τους χαιρετισμούς των επισήμων, σε μια κατάμεστη από συναδέλφους αίθουσα πραγματοποιήθηκε κοπή Βασιλόπιτας, ενώ ακολούθησε διάλογος και ανταλλαγή ευχών για μια καλή, υγιή και… άκρως διεκδικητική χρονιά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. Γρηγόρης Γερακαράκος, ο νομικός σύμβουλος κ. Χαράλαμπος Μπουκουβάλας, ο οργανωτικός γραμματέας κ. Χατζόπουλος Θεόδωρος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου κ. Κολιοπάνος Θεόδωρος, ο Περιφερειακός Διευθυντής Αστυνομίας Ηπείρου, Υποστράτηγος κ. Σκούμας Κωνσταντίνος, οι Αστυνομικοί Διευθυντές κ.κ Βασιλείου Γεώργιος, Κιτσαράς Γεώργιος, Διαμάντης Δημήτριος & Αζέλης Γεώργιος, ο πρόεδρος της Ι.Ρ.Α & της Ένωσης αποστράτων κ. Κίτσιος Σπυρίδων, Διοικητές Υπηρεσιών καθώς και πλήθος συναδέλφων μας.
Το Δ.Σ της Ένωσής μας, ευχαριστεί από καρδιάς τα μέλη της για την μαζική και καθοριστική συμμετοχή τους στις εργασίες του ανώτατου αυτού συλλογικού της οργάνου, καθώς και για την διαχρονική στήριξη και εμπιστοσύνη που δείχνουν στο σωματείο.