Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

Επίσκεψη του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρου Καλογιάννη στο γραφείο της Ε.Α.Υ.Ιωαννίνων

Αριθ.Πρωτ.55/2019 Ιωάννινα 13/09/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Επίσκεψη του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρου Καλογιάννη στο γραφείο της Ε.Α.Υ.Ιωαννίνων»
Σήμερα Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρος Καλογιάννης επισκέφτηκε το γραφείο της Ένωσής μας πραγματοποιώντας συνάντηση με το Διοικητικό της Συμβούλιο.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης η οποία διεξήχθη σε θετικό από τις δύο πλευρές κλίμα, μεταξύ των ζητημάτων που του τέθηκαν ήταν η θεσμοθέτηση του επιδόματος παραμεθορίων περιοχών, καθώς και η Ίδρυση Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα, ζητήματα τα οποία είχαμε αναδείξει τόσο σε συναντήσεις μας με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όσο και με την πολίτική & φυσική ηγεσία του σώματος, καθώς και με φορείς του τόπου. Τέθηκαν επίσης ζητήματα που αφορούν το Αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α Ιωαννίνων καθώς και η ανάγκη στήριξης της αποστολής του με στόχο την θωράκιση του έννομου αγαθού της ασφάλειας του πολίτη.
Ο κ. Καλογιάννης, λαμβάνοντας υπόψη όσα τεκμηριωμένα και διεξοδικά του επισημάνθηκαν, τόνισε από την πλευρά του πως στα πλαίσια των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων του θα συμβάλει θετικά στην εξεύρεση λύσεων.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν.Γραμματέας

ΚΙΤΣΙΟΣ Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΡ.