Ανακοινώσεις Αναρτήσεις Οικιακά Προσφορές

Προσφορά του διαγνωστικού κέντρου » Σύγχρονη Διαγνωστική » για τα μέλη της ΕΑΥΙ.

 

Το Διαγνωστικό Κέντρο ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ Ι.Α.Ε στα Ιωάννινα λειτουργεί από το Νοέμβριο 2013 έχοντας ξεκινήσει την προσπάθεια παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας από την πόλη της Άρτας το έτος 2010 .
Βασικός μας στόχος είναι η Αξιόπιστη Διάγνωση, με Σεβασμό στον Άνθρωπο. Χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, υπό την καθοδήγηση έμπειρου ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού, προσπαθούμε να βοηθήσουμε στο δύσκολο κλινικό έργο των ιατρών που εμπιστεύεστε. ΣΚΟΠΟΣ μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προληπτικής και διαγνωστικής ιατρικής στο χώρο της πρωτοβάθμιας ΥΓΕΙΑΣ. ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η αξιοπιστία, η υπευθυνότητα, η οικονομία και η ταχύτητα.
Η θέση του κέντρου μας στην καρδιά της πόλης με ανεξάρτητο χώρο στάθμευσης, διασφαλίζει την εύκολη πρόσβασή σας στο διαγνωστικό κέντρο το οποίο παραμένει ανοιχτό για την εξυπηρέτησή σας καθημερινά από τις 07:30 έως τις 21:00 και τα Σάββατα από τις 08:00 έως τις 14:00.
Η συνεχής λειτουργία των τμημάτων επιτρέπει τη σύντομη και έγκαιρη πρόσβαση στις υπηρεσίες του διαγνωστικού κέντρου, έτσι ώστε σε ένα ραντεβού να μπορείτε να ολοκληρώσετε όλες τις επιθυμητές εξετάσεις, ανεξαρτήτως τμήματος. Η παράδοση των αποτελεσμάτων είναι άμεση ή αυθημερόν για τις περισσότερες εξετάσεις.
Παρακολουθώντας διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις και προσαρμοζόμενοι έγκαιρα στις απαιτήσεις τους, αποκτούμε την τεχνογνωσία για την ανάπτυξη νέων μεθόδων διάγνωσης και την εφαρμογή νέων εξετάσεων, που με χαρά θέτουμε στην υπηρεσία ιατρών και ασθενών. Το διοικητικό προσωπικό που στελεχώνει τις παραπάνω μονάδες είναι εκπαιδευμένο και ευαισθητοποιημένο σε θέματα άρτιας εξυπηρέτησης, με τη φιλοσοφία της Ολικής Ποιότητας.
Έχοντας γνώμονα την ποιότητα και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων μας και για να εξασφαλίσουμε τη άριστη παροχή υπηρεσιών, προβήκαμε σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και λάβαμε πιστοποίηση 9001:2008 αναφορικά με την παροχή απεικονιστικών και in vitro εξετάσεων στα διαγνωστικά κέντρα Άρτας & Ιωαννίνων από την TUV AUSTRIA HELLAS.
Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμενοι το περιβάλλον, στα εργαστήρια της Σύγχρονης Διαγνωστικής, εφαρμόζουμε σύστημα διαχείρισης αποβλήτων.

Το Διαγνωστικό μας κέντρο διαθέτει:
• Τμήμα Βιοπαθολογίας –Μικροβιολογίας.
• Τμήμα Υπερήχων και Triplex
• Τμήμα Ακτινολογίας
• Τμήμα Οδοντιατρικής Ακτινολογίας-Πανοραμική 2D ακτινογραφία
Σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες .

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Προσφέρουμε στους ένστολους της υπηρεσίας σας , το πολιτικό προσωπικό καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους έκπτωση 10% επί της συμμετοχής του παραπεμπτικού του ΕΟΠΠΥ που θα ισχύει παράλληλα και για την πραγματοποίηση άλλων ιδιωτικών μικροβιολογικών μη συνταγογραφούμενων εξετάσεων και επιπρόσθετα έκπτωση 10% στις ψηφιακές ακτινογραφίες και πανοραμική ακτινογραφία.
Η παρούσα προσφορά ισχύει με την επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ : Δαγκλή 7 τηλ: 2651023614-2651023615 fax: 2651020614
Email : info-ioa@epirusdiagnosis.gr , www.epirusdiagnosis.gr