Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΑΥΙ

Θέμα: «Εορταστική παιδική εκδήλωση και προσφορά αγάπης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη»

 

-Το απόγευμα της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διασκέδασης Lt, με μεγάλη επιτυχία, εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων. Η Ένωση μας από κοινού με την Ένωση Αξιωματικών Ηπείρου και το Σύλλογο Πολιτικών Υπαλλήλων Αστυνομίας Ηπείρου

για μια ακόμη χρονιά βρέθηκε ανάμεσα σε παιδικές φωνές και χαμογελαστές φατσούλες και με την παρουσία του Αϊ Βασίλη ,του μάγου αλλά και της Κλόουν

πρόσφερε στους μικρούς μας φίλους στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς.


Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους,εκ μέρους του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ Ηλίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων κ.ΑΖΕΛΗΣ Γεώργιος, και ο Πρόεδρος των Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας Ιωαννίνων κ. ΚΙΤΣΙΟΣ Σπυρίδων.                        Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συνδρομή τους το δημόσιο ΙΕΚ Ιωαννίνων,τον σεφ αλλά και τους σπουδαστές για τις γευστικές απολαύσεις που παρουσίασαν καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ. , αντιπροσώπους της Ένωσης μας στην ΠΟΑΣΥ και συναδέλφους οι οποίοι βοήθησαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η εκδήλωση.
Η επιβράβευση που εισπράξαμε από τα χαμόγελα των παιδιών μας, η μεγάλη προσέλευση και το ζεστό χειροκρότημα , αποτελεί για εμάς τη δύναμη για να συνεχίσουμε με αγάπη και συνέπεια.

– Παράλληλα με αφορμή τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της έλευσης του νέου έτους , την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων από κοινού με την Τοπική Διοίκηση Ιωαννίνων της Διεθνούς Αστυνομικών Νομού Ιωαννίνων, παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο «Οικοτροφείο της Ιεράς Μονής Ντουραχάνη».


Μια δράση με καθαρά συμβολικό χαρακτήρα και στόχο ,την στήριξη της σημαντικότατης αυτής προσπάθειας για την φιλοξενία, σίτιση και διαπαιδαγώγηση όλων αυτών των παιδιών, καθώς και της έκφρασης εκ μέρους μας της ευγνωμοσύνης προς τους εθελοντές για το σημαντικότατο έργο το οποίο επιτελούν.


Χρόνια πολλά με υγεία, Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος .