Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

Ευχαριστήρια επιστολή για τις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων

Ιωάννινα 03/02/2020

Ευχαριστήρια επιστολή για τις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,
Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την μεγαλειώδη συμμετοχή σας στις εκλογές της Ένωσής μας. Η συμμετοχή αυτή, η οποία άγγιξε σε ποσοστό το 85% και είχε ως αποτέλεσμα την εκλογή 17 αντιπροσώπων μας στην Π.Ο.ΑΣ.Υ, αποτελεί την μέγιστη επιβράβευση της προσπάθειας που κάναμε όλο το προηγούμενο διάστημα.
Η τιμητική αυτή διάκριση μας δίνει ιδιαίτερη χαρά, παράλληλα όμως αποτελεί και ένα συμβόλαιο τιμής το οποίο μας επιβάλλει να συνεχίσουμε να υπηρετούμε με σεβασμό, συνέπεια, ήθος και αποφασιστικότητα, επιλύοντας προβλήματα και βελτιώνοντας την καθημερινότητά σας.
Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους όσους εξελέγησαν, ιδιαίτερα σε αυτούς οι οποίοι εκλέγονται για πρώτη φορά και απευθύνουμε μήνυμα πρόσκλησης για συνεργασία, σε όσους δεν κατάφεραν να εκλεγούν. Εκφράζουμε επίσης τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας σε όλους όσους μας τίμησαν με τη ψήφο τους και την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στα πρόσωπά μας, όπως επίσης και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής για την σημαντική και καθοριστική τους βοήθεια.
Όμως, οι εκλογές αυτές αποτελούν πλέον παρελθόν και από την μάχη αυτή δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Η Ένωση, έχει την ανάγκη όλων μας καθώς με ενότητα, διάλογο και καλόπιστη κριτική μπορούμε να χαράξουμε τον δρόμο που της αξίζει. Απευθύνουμε κάλεσμα ενότητας και συνεργασίας σε όσους αντιτάχθηκαν στο «Ενιαίο ψηφοδέλτιο», καθώς οι αφετηρίες τους μπορεί να ήταν διαφορετικές, οι δρόμοι μας όμως θα πρέπει να συναντηθούν καθώς μας ενώνει ο κοινός σκοπός, η αγάπη για τον συνάδελφο.
Όλοι μαζί λοιπόν θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αγωνιστούμε για το καλύτερο, δεσμευόμενοι πως θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον συνάδελφο, στα μικρά και καθημερινά του προβλήματα, καθώς και στις μεγάλες συλλογικές του διεκδικήσεις.
Η απάντηση μας, ηχηρή και αδιαπραγμάτευτη.
Όχι στη νωθρότητα και την ακινησία..!
Ναι στην συλλογικότητα, τη συμμετοχή και τη διεκδίκηση…!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ..!
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης
ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος