Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

Συνάντηση του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ι με την Βουλευτή κα ΚΕΦΑΛΑ Μαρία

Αριθ.Πρωτ.21/2020 Ιωάννινα 19/02/2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Συνάντηση του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ι με την Βουλευτή κα ΚΕΦΑΛΑ Μαρία»

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, στα γραφεία της Ένωσής μας συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της ΕΑΥΙ με την Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ν.Ιωαννίνων κα ΚΕΦΑΛΑ Μαρία
Κατά την συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε θετικό κλίμα , τέθηκαν ζητήματα που αφορούν το Αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α Ιωαννίνων με κυρίαρχο το ζήτημα της επέκτασης του επιδόματος παραμεθορίου στον Νομό μας. Τονίσαμε την ανάγκη στήριξης της αποστολής μας τόσο με την θεσμική θωράκιση μας από πλευράς της πολιτείας όσο και με την ενίσχυση μας με σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό με απώτερο στόχο την διασφάλιση του έννομου αγαθού της ασφάλειας του πολίτη.
Συζητήθηκαν επίσης, το ζήτημα της θεσμοθέτησης του επικινδύνου της εργασίας μας, η θέσπιση ενός νέου και δίκαιου μισθολογίου το οποίο θα διορθώνει τις αδικίες του υπάρχοντος και η επίσπευση των διαδικασιών απόδοσης των κατασχεμένων οχημάτων στις υπηρεσίες μας .
Η κυρία Κεφάλα λαμβάνοντας υπόψη όσα της επισημάνθηκαν, δεσμεύτηκε ότι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, θα προωθήσει αυτά τα ζητήματα και σε εύλογο χρονικό διάστημα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Αν. ΚΙΤΣΙΟΣ Κων.