Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

«Τρισάγιο στην μνήμη των συναδέλφων μας στην Τρυγόνα Τρικάλων»

Αριθ.Πρωτ.105/2022 Ιωάννινα 30/12/22

 

Στις 30 Δεκεμβρίου 2005 κατά την διάρκεια μεταγωγής επικίνδυνων κακοποιών, στην περιοχή της Τρυγόνας Τρικάλων , δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ οι συνάδελφοι μας Δημήτρης ΚΩΤΣΗΣ και Κώστας ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ.

Σήμερα 17 χρόνια μετά το τραγικό συμβάν, στο μνημείο που έχει αναγείρει η Ε.Α.Υ. Ιωαννίνων για να τιμήσει την μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων, τελέσθηκε με μέριμνα της Ένωσης μας και της Ε.Α.Υ.Τρικάλων τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών τους.

Την τελετή μνήμης τίμησαν με την παρουσία τους, συγγενείς των αδικοχαμένων συναδέλφων μας, αντιπροσωπείες από τα Δ.Σ. των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων και Τρικάλων , εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Χρήστος Μιχαλάκης και Ιωάννης Μποτίνας ο Προϊστάμενος ΔΕΣΕ Τρικάλων κ.Παπαγεωργίου Αναστάσιος ,τους οποίους και ευχαριστήσαμε για τις σημαντικές εργασίες αναμόρφωσης του χώρου του μνημείου,

εκ μέρους της ΓΕΠΑΔ Ηπείρου ο Α/Υ Μπριασούλης Δημήτριος, εκ μέρους της Δ.Α Ιωαννίνων ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου Α/Υ Κολιοπάνος Θεόδωρος , εκ μέρους της Δ.Α. Τρικάλων ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μήτραινας Δημήτριος και ο Δ/της του Α.Τ. Μετεώρων Α/Υ Λαφαζάνης Ευάγγελος.

Ως Ένωσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων αποτίουμε φόρο τιμής στους συναδέλφους μας, οι οποίοι θυσίασαν ότι ιερότερο υπάρχει, την ίδια τους την ζωή,στον βωμό του καθήκοντος και καλούμε την Πολιτεία επιτέλους να θωρακίσει τον Έλληνα Αστυνομικό ως οφείλει.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος