Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

Α.Τ Βορείων Τζουμέρκων

Αριθ.Πρωτ. 18/2017                                                   Ιωάννινα 25/02/2017

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

 Αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ Της Ένωσής μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, τον Β΄ Αντιπρόεδρο και τον Γ. Γραμματέα, παρέστη στην τελετή εγκαινίων του νέου Αστυνομικού Τμήματος Βορείων Τζουμέρκων την 20 Φεβρουαρίου 2017 στα Πράμαντα Ιωαννίνων.

   Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Αρχηγός του σώματος  της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ενώ την κορδέλα των  εγκαινίων έκοψαν συμβολικά ένας αστυνομικός και ένας πολίτης, σηματοδοτώντας την σχέση Αστυνομίας και κοινωνίας αφού ο αστυνομικός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι αυτής.

   Στην τελετή, χοροστατούντος του Μητροπολίτη  Άρτας Καλλίνικου, το παρόν έδωσαν ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γιώργος Παπατσίμπας, οι πρόεδροι της Ε.Α.Α.Η και ΙΡΑ Θεόδωρος Κολοπάνος & Σπύρος Κίτσιος αντίστοιχα, οι βουλευτές Γιάννης Καραγιάννης, Γιάννης Στέφος και Βασίλης Τσίρκας, ο Γ.Γ Απ. Διοίκησης Βασίλης Μιχελάκης, οι δήμαρχοι Β. Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές, Γ. Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος και Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος, ο πρόεδρος του Δ.Σ Β. Τζουμέρκων Σταύρος Γκορτζής και οι αντιδήμαρχοι, ο Γ.Ε.Α.Β.Ε Αντ/γος Χρήστος Δραγατάκης, ο ΓΕ.Π.Α.Δ Ηπείρου, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ο Αστυνομικός Δ/ντής Ιωαννίνων Ιωάννης Βασιλάκος, ο Δ/τής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιωαννίνων Γιώργος  Χαβέλας, ο προϊστ. Πολ. Προστασίας Δημήτρης Μαυρογιώργος, κάτοικοι και μαθητές σχολείων. 

   Το νέο Αστυνομικό Τμήμα Βορείων Τζουμέρκων στεγάζεται σε ένα διώροφο πετρόκτιστο κτίσμα δωρεά του δάσκαλου Δημοσθένη Τσίρκα, το οποίο και παραχώρησε επίσης δωρεάν ο Δήμος Β.Τζουμέρκων στην Ελληνική Αστυνομία.

   Η Ένωσή μας συγχαίρει το Δήμαρχο Βορείων Τζουμέρκων, την Περιφέρεια Ηπείρου, την Διεύθυνση Τεχνικών του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ αλλά και όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτή την προσπάθεια η οποία αποδεδειγμένα θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση σημαντικών οικονομικών πόρων, στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας και στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

   Θα αποτελούσε δε παράλειψη να μην αναφερθούμε στο έμψυχο δυναμικό του Αστυνομικού Τμήματος Βορείων Τζουμέρκων, τον Διοικητή και το προσωπικό και να τους συγχαρούμε για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων του ορεινού αυτού Δήμου της Ηπείρου.

Κατεβάστε το αρχείο εδώ