Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

«Ημέρα προς τιμήν των Αποστράτων του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας»

Αριθ.Πρωτ.45/2023 Ιωάννινα 11/06/2023

Η εορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί από την Πολιτεία ως επίσημη ημέρα τιμής προς το εν αποστρατεία προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας .

Η συγκεκριμένη ημέρα θεσμοθετήθηκε από την Ελληνική Πολιτεία με Νόμο του κράτους το 2005, αναγνωρίζοντας και τιμώντας με αυτό τον τρόπο την προσφορά των ανθρώπων αυτών οι οποίοι υπηρέτησαν τις αρχές και τις αξίες του Σώματος, διασφαλίζοντας το έννομο αγαθό της ασφάλειας στον πολίτη.

Προς τούτο, σήμερα Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε σε κεντρική εκδήλωση στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Ιωάννινα ο εορτασμός της «Ημέρας προς τιμήν των Αποστράτων του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας».

Στην εκδήλωση παρέστησαν ,αντιπροσωπεία της Ένωσής μας, η τοπική Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας , αρκετοί απόστρατοι και εν’ ενεργεία συνάδελφοι αλλά και πλήθος κόσμου.

    Το Δ.Σ της Ένωσής μας με αφορμή την ημέρα αυτή, εύχεται χρόνια πολλά σε όλους τους Αποστράτους συναδέλφους, εκφράζοντας και δημόσια τις θερμότατες ευχαριστίες του για την προσφορά τους προς την κοινωνία, τους πολίτες και το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης ΒΑΓΓΕΛΗΣ Αλέξανδρος