Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

«Δεν ξεχνάμε τους ήρωες μας»

Σαν σήμερα ,πριν 18 χρόνια, στις 30 Δεκεμβρίου 2005 κατά την διάρκεια μεταγωγής επικίνδυνων κακοποιών, στην περιοχή της Τρυγώνας Τρικάλων , δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ οι συνάδελφοί μας Δημήτρης ΚΩΤΣΗΣ και Κώστας ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ.


Σήμερα στο μνημείο που έχει ανεγείρει η Ε.Α.Υ. Ιωαννίνων για να τιμήσει την μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων, τελέσθηκε με μέριμνα της Ένωσής μας και της Ε.Α.Υ.Τρικαλων τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών τους , ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.


Την τελετή μνήμης τίμησαν με την παρουσία τους, συγγενείς των αδικοχαμένων συναδέλφων μας, αντιπροσωπείες από τα Δ.Σ. των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων και Τρικάλων, ο συνάδελφος και Περιφερειακός Σύμβουλος Περ. Ηπείρου Κωνσταντίνος Κίτσιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου Α/Υ κ. Κολιοπάνος Θεόδωρος , ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α. Ιωαννίνων Α/Δ κ. Αζέλης Γεώργιος και ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α. Τρικάλων Α/ Δ κ. Μήτραινας Δημήτριος.


Ως Ένωσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων δεν ξεχνούμε ποτέ τους συναδέλφους μας, οι οποίοι θυσίασαν ότι ιερότερο υπάρχει, την ίδια τους την ζωή,στον βωμό του καθήκοντος . Παράλληλα καλούμε την Πολιτεία πέραν των ευχολογίων ,επιτέλους να θωρακίσει τον Έλληνα Αστυνομικό ως οφείλει.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης ΒΑΓΓΕΛΗΣ Αλέξανδρος