Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

Τρόφιμα

Αριθ.Πρωτ.28/2017                                    Ιωάννινα 27/03/2017

Πρός: Τα μέλη της Ένωσής μας

Θέμα: «Συγκεντρώνουμε τρόφιμα – μοιράζουμε χαμόγελα!!!»

 Η Ένωσή μας σε μια κοινή προσπάθεια με την Τ.Δ της Ι.Ρ.Α αποφάσισε με την βοήθεια όλων σας να προβεί στην συγκέντρωση τροφίμων με σκοπό την διάθεσή τους σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

    Η ενέργεια μας αποσκοπεί στο να διευκολύνει την ζωή όσο το δυνατόν περισσότερων συνανθρώπων μας που η πρωτόγνωρη αυτή οικονομική κρίση τους έχει φέρει σε δεινή οικονομική θέση.

   Αν και ΕΣΕΙΣ μπορείτε να ενώσετε την ΑΓΑΠΗ σας με την δική μας, ενισχύοντας την προσπάθεια μας και προσφέροντας από το περίσσευμα σας τρόφιμα συσκευασμένα μακράς διάρκειας όπως (γάλατα, ζυμαρικά, όσπρια, κονσέρβες κλπ), σας περιμένουμε από την Τρίτη 28 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, πρωινές ώρες, στον 5ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Ιωαννίνων και στα γραφεία των Ενώσεών μας.

   Οι υπηρεσίες περιφερείας μπορούν να συγκεντρώνουν τα τρόφιμα στις έδρες τους και κατόπιν επικοινωνίας να τα παραλάβουμε.

   Τα τρόφιμα τα οποία θα συλλεχθούν, στην συνέχεια θα διανεμηθούν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες μέσα από τις δομές κοινωνικών ιδρυμάτων του νομού μας.

   Βασιζόμενοι στην βέβαιη ανταπόκρισή σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Κατεβάστε το αρχείο εδώ