Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

Δ.Τ συνάντηση με ΓΕ.Π.Α.Δ και Διευθυντή Ιωαννίνων

Αριθ.Πρωτ. 27/2017                                  Ιωάννινα 21/03/2017

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ΘΕΜΑ: «Συνάντηση του Δ.Σ της Ε.Α.Υ.Ι με τον ΓΕ.Π.Α.Δ. Ηπείρου και τον Διευθυντή Αστυνομίας Ιωαννίνων».

  Την 20/3/2017 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου, Υποστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα και τον Διευθυντή Αστυνομίας Ιωαννίνων, Αστυνομικό Διευθυντή κ Ιωάννη Βασιλάκο. 

   Από πλευράς της ένωσης μας τέθηκαν βασικά ζητήματα που αφορούν την διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των συναδέλφων μας σε αστυνομικές επιχειρήσεις και στην φύλαξη  ευπαθών στόχων.

   Σημαντική βαρύτητα δόθηκε, στις τακτικές και έκτακτες  μεταγωγές κρατουμένων, καθώς και στην υπερεργασία των συναδέλφων μας. Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν το διασυνοριακό έγκλημα, την επικείμενη αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών του νομού μας, και αυτό της διαχείρισης των κατασχεθέντων οχημάτων.

    Ιδιαίτερη δε μνεία έγινε στις συνεχείς επιτυχίες των αστυνομικών υπηρεσιών του νομού μας, αλλά και στο φιλότιμο των συναδέλφων , οι οποίοι υπό εξαιρετικά δυσχερείς συνθήκες, επιτελούν με αυταπάρνηση τη δύσκολη και συνάμα επικίνδυνη αποστολή τους, περιφρουρώντας την ασφάλεια  των πολιτών και της χώρας μας.

Κατεβάστε το αρχείο εδώ