Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

Πρωτομαγιά 2017

Αριθ.Πρωτ.40/2017                                    Ιωάννινα 30/04/2017

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Θέμα: «Χαιρετίζουμε  τους αγώνες των εργαζομένων όλης της χώρας»

 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής  Πρωτομαγιάς χαιρετίζει  και στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων  όλης της χώρας για ένα καλύτερο αύριο.

   Η πρώτη Μαΐου αποτελεί  μέρα τιμής και μνήμης των αγώνων των εργαζομένων για σταθερή εργασία, ασφάλεια, δίκαιη αμοιβή και υγεία, προϋποθέσεις όσο ποτέ άλλοτε απαραίτητες ιδιαίτερα αυτή την περίοδο μνημονίων όπου τα κοινωνικά δικαιώματα καταρρέουν.

 Επειδή κι εμείς οι Έλληνες Αστυνομικοί ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας, είμαστε θύματα της ίδιας μνημονιακής πολιτικής, αγωνιούμε όταν η πολιτεία προσπαθεί να μας χρησιμοποιήσει ως κυματοθραύστη της λαϊκής οργής και της αγανάκτησης.

   Ως εκπρόσωποι εργαζομένων αντιστεκόμαστε, τονίζοντας πως η θέση των αστυνομικών είναι δίπλα και όχι απέναντι σε άλλες εργασιακές ομάδες και επισημαίνοντας πως σε καμία περίπτωση η καταστολή δεν αποτελεί την λύση των κοινωνικών  προβλημάτων.  

   Απεναντίας, αυτό που προτείνουμε για να εξασφαλιστεί ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο όλων των εργαζομένων είναι ενότητα, αγωνιστικότητα και συντονισμός δράσης.  

Κατεβάστε το αρχείο εδώ