Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

Εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων

Αριθ.Πρωτ.84/2019
Ιωάννινα 19/12/2019

Προς: Τα μέλη της Ένωσης

Θέμα: «Εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων»

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι το τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας αποφάσισε να προχωρήσει στην διενέργεια εκλογών, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., Ελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων στην ΠΟΑΣΥ & Εκπροσώπου στο Συμβούλιο Μεταθέσεων. Από όλα τα μέλη του Δ.Σ., λαμβάνοντας υπόψη την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων, εκφράστηκε η πρόθεση για την δημιουργία ενός κοινού και ενιαίου ψηφοδελτίου. Σε κάθε όμως περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι εκλογές πραγματοποιούνται με το σύστημα της απλής αναλογικής που δίνει την δυνατότητα δημιουργίας και ξεχωριστών συνδυασμών.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, από 09:00 έως 18:00 στον 5ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Ιωαννίνων.
Δικαίωμα του εκλέγειν & εκλέγεσθαι, έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της Ένωσης, ενώ οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων (επί των οποίων γίνεται από τον Πρόεδρο, πράξη ημερομηνίας και ώρας κατάθεσης), θα πρέπει να κατατεθούν αυτοπροσώπως στο γραφείο της Ένωσης το αργότερο μέχρι την 24:00 της 12/01/2020.
Οι συνάδελφοι κατά την ψηφοφορία πρέπει να φέρουν μαζί τους την υπηρεσιακή τους ταυτότητα.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΙΤΣΙΟΣ Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤ.