Ανακοινώσεις Αναρτήσεις Χωρίς κατηγορία

«Δικαστική διεκδίκηση αναδρομικής καταβολής των επιδομάτων Χριστουγέννων – Πάσχα & αδείας»

Αριθ.Πρωτ.87/2018                                                    Ιωάννινα 05/11/2018

 

Προς: Τα μέλη της Ένωσής μας

 

Θέμα: «Δικαστική διεκδίκηση αναδρομικής καταβολής των επιδομάτων Χριστουγέννων – Πάσχα & αδείας»

    Συναδέλφισες & συνάδελφοι,

      Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων μετά την σημερινή συνεδρίασή του, σας γνωστοποιεί πως ξεκινά τη διαδικασία κατάθεσης αγωγών για τη δικαστική διεκδίκηση της αναδρομικής καταβολής των επιδομάτων εορτών Χριστουγέννων – Πάσχα και καλοκαιρινής αδείας.     Η διεκδίκηση αφορά τα επιδόματα Χριστουγέννων ετών 2016, 2017 και 2018 (500€), Πάσχα ετών 2017, 2018 (250€) και αδείας ετών 2017, 2018 (250€), συνολικού ποσού ύψους 2.500€, ήτοι  (500€ × 3), (250€ × 2) και (250 € × 2).

Οι προσφορές Δικηγορικών Γραφείων οι οποίες έχουν αποσταλεί στην Ένωσή μας τις οποίες σας κοινοποιούμε είναι συνολικά τρείς (3):                               1) ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Χαράλαμπου νομικού συμβούλου της Π.Ο.ΑΣ.Υ.,            2) ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ Βάϊου και 3) ΛΑΓΟΥ Γεωργίου.  Εσείς μελετώντας αυτές προσεκτικά και σταθμίζοντας τα οφέλη, θα πρέπει να αποφασίσετε από μόνοι σας πια τελικώς από τις προσφορές αυτές θα επιλέξετε.

Διευκρινίζουμε προς τα μέλη μας που ενδεχομένως επιλέξουν την προσφορά του κ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ πως η κράτηση των (20 ευρώ) θα πραγματοποιηθεί μέσω της Διαχείρισης Χρηματικού από τη μισθοδοσία τους, ενώ για τα δικηγορικά γραφεία ΛΑΓΟΥ Γεώργιου και ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ Βάϊου οι συνάδελφοι θα πρέπει μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά να προσκομίσουν και αντίγραφο αποδεικτικού κατάθεσης του ποσού που αναλογεί.  

Παρακαλούμε τις Γραμματείες των Υπηρεσιών όπως συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια συγκεντρώνοντας και ομαδοποιώντας κατά δικηγορικό γραφείο τα απαραίτητα αυτά έγγραφα, αποστέλλοντάς τα στην Ένωσή μας το αργότερο μέχρι την 14:00 της Παρασκευής 16/11/2018.

Τις τρείς αυτές ξεχωριστές προσφορές καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μπορείτε να τα εκτυπώσετε και από το site του Σωματείου μας www.eayi.gr.

     Σας ενημερώνουμε πως τα ανωτέρω δικαιολογητικά των μελών μας θα παραλαμβάνονται καθημερινά από ώρες 10.00 έως 13.00, ενώ για περεταίρω διευκρινίσεις παρακαλούμε όπως απευθύνεστε στα μέλη του  Δ.Σ. ή στα τηλέφωνα του δικηγορικού γραφείου που επιλέξατε.

Έγγραφα δικηγορικού γραφείου κ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ:

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΓΟΝΤΟΣ   ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΑ   ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ    ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ

Έγγραφα δικηγορικού γραφείου κ. ΛΑΓΟΥ:

00. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΛ. ΑΣ. 2-11-2018 ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Έγγραφα δικηγορικού γραφείου κ. ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ:

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ-ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΔΙΚΗΣ για Αγωγές Δώρων        ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΓΟΝΤΟΣ για αγωγές Δώρων         ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΔΩΡΩΝ & ΑΔΕΙΑΣ.        ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ για Αγωγή Δώρων