Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

Δωρεά Tourniquet από ΑΠΣΙ Πίνδος

 

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων σήμερα 10-01-2024 πραγματοποιήθηκε η παράδοση υλικού στην Ένωση μας από την εταιρεία Α.Π.Σ.Ι Πίνδος διά του Προέδρου της Ανδρέα Δημητρίου και παρουσία της Αστυνομικής Ηγεσίας, δόθηκαν στους Διοικητές Υπηρεσιών προκειμένου να διατεθούν στους συναδέλφους μας.

Για ακόμη μια φορά η μεγάλη βιομηχανία της περιοχής μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά προσφέροντας στα μέλη μας μια πολύ σημαντική χορηγία που σώζει ζωές.Η επικινδυνότητα του αστυνομικού επαγγέλματος και οι συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι στο πεδίο θα έχουν ένα επιπλέον εφόδιο για τις κρίσιμες στιγμές ενός σοβαρού τραυματισμού. Οι ιμάντες ισχαιμικής περίδεσης ( tourniquet ) σώζουν ζωές και δίνουν μια επιπλέον βοήθεια και χρόνο ,στις κρίσιμες πρώτες βοήθειες.

   Ευχαριστούμε θερμά την Πίνδος και τον κ. Δημητρίου για αυτή την σημερινή σημαντική δωρεά , η οποία τονώνει το ηθικό των συναδέλφων μας αφού διαπιστώνουν ότι στην μάχη κατά της εγκληματικότητας δεν είναι μονοί, ευελπιστώντας ότι και στο μέλλον θα έχουμε παρόμοιες αξιέπαινες ενέργειες.

Παράλληλα ελπίζουμε ότι θα έχουμε στο εξής και από την επίσημη πολιτεία ένα τέτοιο εφόδιο που δημιουργεί ασφάλεια στους συναδέλφους μας και θωρακίζει τον Έλληνα αστυνομικό στο τιτάνιο έργο που δίνει καθημερινά .

                                 Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος            Ο Γεν.Γραμματέας

Κωνσταντινίδης Ανέστης Βαγγελής Αλέξανδρος