Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις - ΕΑΥΙ

Συνάντηση του Δ.Σ της Ε.Α.Υ.Ι με το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα

Αριθ.Πρωτ.58/2019
Ιωάννινα 30/09/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Συνάντηση του Δ.Σ της Ε.Α.Υ.Ι με το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα»

Σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας πραγματοποίησε συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Κωνσταντίνου Τσουβάλα, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστρατήγου κ. Κωνσταντίνου Σκούμα, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου Ταξίαρχου κ. ΔΟΥΒΑΛΗ Κωνσταντίνου και του Διευθυντή Αστυνομίας Ιωαννίνων κ. ΜΟΥΣΕΛΙΜΗ Βασίλειου.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης η οποία διεξήχθη σε θετικό από τις δύο πλευρές κλίμα, μεταξύ των ζητημάτων που του τέθηκαν ήταν Ίδρυση Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα Ιωαννίνων, η θεσμοθέτηση του επιδόματος παραμεθορίων περιοχών, η αναδιάταξη – σύμπτυξη υπηρεσιών, το μεταναστευτικό καθώς επίσης και ζητήματα που αφορούν το Αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α Ιωαννίνων αλλά και η ανάγκη στήριξης της αποστολής του με στόχο την θωράκιση του έννομου αγαθού της ασφάλειας του πολίτη.
Ο κ. Γενικός από την πλευρά του, λαμβάνοντας υπόψη όσα τεκμηριωμένα και διεξοδικά του επισημάνθηκαν, τόνισε πως στα πλαίσια των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων του θα συμβάλει θετικά στην εξεύρεση λύσεων.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν.Γραμματεας
ΚΙΤΣΙΟΣ Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΡ.